Sometimes we expect more from others because we would be willing to do that much for them

Hur mycket har man egentligen rätt till att förvänta sig av folk?
Då tänker jag framförallt på dem som står en närmast. Familjen, vännerna och pojk/flickvännen. Alla människor är olika och alla är villiga att gå olika långt för de personerna i ens liv. Vi kanske förväntar oss mer utav vissa personer bara för att vi själva skulle vara villiga att göra så mycket mer för dem. Då blir man ju lätt besviken när man inte blir bemött på samma sätt. 
 
Krångligt det där.. Kanske borde man inte förvänta sig någonting alls, men hur lätt är det egentligen? För innerst inne, i hjärtat, så hoppas man alltid på någonting, oavsett hur mycket man än försöker att inte göra det.
 
Försöka hitta balansen, lära känna människorna på riktigt och inte ha för höga krav är väl det enda som man egentligen kan göra för att slippa bli besviken. Men det är också en sak.. man blir lätt besviken på personen i fråga för att man förväntat sig och hoppats på någonting annat från den, men det är ingenting som personen kan veta om. Eller styra, egentligen. Så då har man väl inte rätten att på något sätt bli besviken på henne/honom eller sur överhuvudtaget, eller?
Godnatt folket ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0