Dag 14 - I din handväska

Kan ju säga vad jag hade i handväskan igår eftersom att jag alltid brukar ha olika väskor vid olika tillfällen och olika saker i själva väskan beroende på vart jag ska.
  • Dricka
  • Läppglans
  • tuggummi
  • Mobil
  • Pengar
  • Kamera

Ah det hade jag med mig igår. Annars till t ex skolan så brukar jag ha headset och skolböcker, kalenderbok + penna och vattenflaska i väskan också (:

 


Dag 12 - Bilder på ditt rum



Så nu har jag tagit några bilder på mitt rum. Eller det blev snarare på saker i mitt rum, emn det är väl lite roligare att se än ifall jag bara hade tagit två stora bilder på mitt rum som helhet?

Nu sticker jag och mamma till Södertälje.
Hörs sen, poss ♥

Dag 11 - En förebild

Åh vilka jobbiga punkter det kommer på listan nu hela tiden..
Alltså jag har aldrig riktigt förstått vad som menas med förebild?
Är det den man vill bli som? Eller en person som man tycker är "bra", eller "speciell"?
Jag har aldrig riktigt förstått vad som menas med just ordet "förebild"..
Kan tyvärr inte svara på den här "frågan" :(


Dag 13 - En favorit låt

Jag kan inte bara välja en låt, för jag känner nästan aldrig att jag har en favort låt. Som just nu har jag inte det. Men jag tänkte i alla fall lägga upp tre olika låtar. Två som jag tyckte jättemycket om förut och lyssnade jättemycket på. Och en låt som jag tycker om just nu (:

Michael Jackson - You are not alone


Chris Medina - What are words


Jason Derulo - Fight for you

Dag 10 - Ett favoritminne från 2011



När vi var i Turkiet i April. Hade jättekul där och det var varmt och skönt och ja allting. Fina minnen därifrån helt enkelt.. ♥
På första bilden är det pool området på vårt hotell och andra är på stranden som låg typ fem minuter ifrån vårat hotell, om ens det. & på sista bilden är det lilla jag hehe. Åhh vill vara bruuun igen!
Längtar till Thailand som fan. Ska bli så skönt att få ligga på stranden varje dag, äta god thailänsk mat, shoppa och bara glömma allt som händer här hemma! ♥

Dag 9 - En bild på ett bra minne

Oj den här blev svår.. Jag får ju bara välja en enda bild på ett enda minne under hela mitt liv.



Eftersom att det inte stod "En bild på ditt bästa minne" så blir det den här bilden.
Det är jag som står i utsiktstornet på Liseberg, den som dom nu har gjort om till europas högsta frittfall! Den är från sommaren 2010 då vi var där med cafégruppen och ah, jag hade skitkul där så det fick bli den här bilden därför helt enkelt (:


Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just ju

Alltså det här är egentligen en omöjlig fråga för mig haha. För jag har typ tjugoelva tröjor/toppar som jag älskar och jag skulle inte kunna bestämma vilken utav dom som är min favorit. Men jag har bara ett par favorit byxor så därför så säger jag väl att dom är mitt favorit plagg (:



Dom är köpta inne på MQ och är av märket Zoul, och ja.. dom sitter där dom sitter helt enkelt därför är dom sköna och det haha. Nej men det finns väl inte så mycket att säga om ett par jeans x)


Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner

Alltså såhär äre.. Jag har knappt några bilder på mig och mina vänner. I princip så är allting borta tyvärr.
Så jag tror jag får hoppa över den här dagen, eller jag måste väl göra det :(

Dag 6 - Berätta lite om ditt liv

Hmm.. vad finns det egentligen att berätta om mitt liv som är interresant att veta? Inte så mycket tycker jag egentligen. Men en liten text kan jag nog få ihop..

Jag bor en bit utanför Södertälje med mina föräldrar och min storebror. Jag har för tillfället fyra sprickor i min vänstra fot så jag har hoppat på kryckor och haltat runt i ungefär två månader nu. Inte kul kan jag säga haha. Har så mycket överskottsenergi så ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. Men ska försöka komma igång med simningen igen så fort min fot tillåter det! Tänkte åka nu nån dag under jullovet och simma, för att kolla lite hur det känns, saknar verkligen träningarna och att få simma två gånger i veckan.
Hmm ja annars då.. Jag är nybliven singel, har lite blandade känslor kring det men känner i slutendan att jag har tagit rätt beslut i alla fall. Jag vet inte riktigt vad mer det finns att berätta om mitt liv faktiskt så det får väl räcka så då (:


Dag 5 - mina drömmar

Mina drömmar.. Jadu det kan man ju tolka på många sätt egentligen men jag väljer att tolka det som vad jag har för drömmar inför framtiden. Alltså hur jag vill att min framtid ska se ut, vad jag vill uppleva och sånt.
En dröm är såklart att få skaffa en allderles egen hund och det vet jag att jag kommer göra också så fort jag bara kan. Flytta hemifrån och skaffa en egen familj såklart och att jag ska få ha mitt drömbröllop. Mitt drömjobb just nu är nåt jobb där jag får hjälpa ungdomar som har det svårt, därför har jag funderat på att söka till samhälle - beteendeveteskap på gymnasiet nästa år.
Jag vill resa myyycket i framtiden för jag älskar att resa och jag vill åka och se så många nya länder jag bara kan. Nånting som jag tycker skulle vara jävligt kul är att åka till USA och vara där i typ en månad eller nånting och åka runt till alla olika delstater och se alla saker/ställen som man bara sett på film. Det skulle vara hur grymt som helst!
Dom här drömmarna är ju långsiktiga och inte nånting som kommer hända den närmsta tiden men jag tycker att det är bra att ha någonting att se framemot hela tiden och någonting att sträva emot.
Sen har jag såklart mål inför det kommande året och sånt också men det är ju mer "mål" än drömmar, eller?

Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.



Linne - H&M, Tröja - Bikbok, Leggings - H&M (?), Örhängen - Ur & Penn
, Ring - fått i julklapp.

Dag 3 - 10 sanningar om dig själv

  1. När det kommer till mig själv så ser jag mest bara det negativa och när det kommer till andra så ser jag mest bara det positiva, om ni förstår hur jag menar.
  2. Jag älskar julen och att handla julklappar.
  3. Jag saknar min gudfar och hur vi hade det förr.
  4. Jag ska till Thailand den 11 Februari 2012!
  5. Jag saknar Simba jättemycket, varje dag. (Vår fina hund som vi avlivade i våras)
  6. Jag är jättehård mot mig själv när det kommer till skolan och hur jag presterar i skolan.
  7. Jag berättar allting till min mamma för jag har lärt mig att jag kan lita på henne.
  8. Jag är nog aldrig hundra procent nöjd med någonting.
  9. Jag är just nu rädd för att börja drömma mardrömmar igen på det sättet som jag gjorde förut.
  10. Och tillsist: jag älskar min familj och släkt något oerhört mycket! ♥


Bild från i våras när vi var i Turkiet


Dag 2 - Parfymer som jag använder

Jag använder just nu en parfym som heter "So..? Eternal". Det är en utav många i en serie eller hur man ska säga.
Men tyvärr så är den slut snart och då ska jag börja använda en annan som också är från So..? Men den heter Kiss me istället för eternal. Om jag måste välja vilken som doftar bäst utav dom här två så är det Eternal men Kiss me luktar också jättegott.
Rekomenderar verkligen dom här parfymerna, en fördel är att dom är hur billiga som helst! Kostar inte över hundra spänn, kanske 70 krornor eller nåt sånt om jag minns rätt. Skit bra ju :)

Och ja här får ni en bild så ni vet vad ni ska leta efter om ni vill köpa.
Ett bra (men sent?) julklappstips kanske? ;)

Har använt Eternal så flitigt att namnet har försvunnit hehe. Snart är den slut :(

Dag 1 - En bild på dig själv, och 5 saker du gillar

Det här är ett tidsinställt inlägg så jag hoppas att det funkar som den ska. Den ska komma upp klockan 16.45 så jag hoppas att den gör det också hehe.

Okej vi börjar med bilden på mig själv:


Fem "saker" som jag gillar:

1. Min älskade och saknade hund Simba (Det står även för djur i allmänt).
2.Sommaren

3. Skolavslutningar

4.Smycken, framförallt ringar

5. Kärlek. Även fast det kan vara smärtsamt och svårt ibland så är det så himla fint och vackert med kärlek när det funkar.

RSS 2.0