Dag 24- Detta är jag beroende av

Höm... kanske min mobil? Mina vänner och familjen? Nej jag vet ärligt inte. Är inte direkt "beroende" av nånting, kan klara mig utan det mesta om jag måste.

Jag och världens finaste Jonna på balen ♥

Dag 22- Min favorit låt

En omöjlig fråga för min del då jag byter både låtsmak och favoritlåt i princip varje dag. Kan verkligen inte säga vilken som är min favorit låt just nu, vet inte ens om jag har en? Om ni trycker HÄR så kommer ni till ett gammalt inlägg där jag svarade på den här samma frågan och även länkade till tre olika låtar...


Dag 21- Mina favorit dagar på året

Min födelsedag, valborg, skolavslutningsdagen, i princip alla sommarlovs dagar (då det är fint väder), julafton, juldagen och nyår. Det är mina favorit dagar tror jag! :D

Jag på min 16-årsdag :)

-


Dag 20- vad jag vill göra innan jag dör

Jag skrev ett inlägg för ett tag sen där jag skrev att jag hade börjat skriva på en lista med saker jag vill göra innan jag dör. Den listan skrev jag i min mobil som jag tappade i toaletten... Men som tur är så minns jag ändå en hel del utav sakerna som stod på listan plus att jag har en bild på punkterna 2 - 14. Förutom dom sakerna som står på bilden nedan så vill jag bland annat skaffa barn, ha mitt dröm bröllop, skaffa mitt drömjobb, rida kamel, ha en egen hund, arbeta som volontär, åka i en limo och kolla ut ur takluckan, ja massor! Hann skriva minst 25 saker på min lista innan jag tappade den i toaletten haha.


Dag 19- En person du ser upp till

Tycker inte om den här frågan ett dugg egentligen för jag hatar själva definitionen utav att "se upp till" en person. Liksom vad innebär det? Men visst det finns människor som verkar helt genom bra och rättvisa och dom personerna kan jag "se upp till", om det är vad man nu vill kalla det. En utav dom personerna är faktiskt Tyra Banks, för jag tycker att hon verkar så genomgod, omtänksam, respektfull, rättvis och snäll och bra på alla sätt och vis. Självklart så känner jag ju henne inte men utav det man fått se i media osv så verkar hon verkligen vara en genomgod människa, och det tycker jag verkligen är underbart. Sen att hon är grymt jävla vacker och otroligt rolig gör henne bara ännu bättre! Hahah.

Balen - minne för livet


Och sen spårade det ur...



Peace out!
Det här är inte ens i närheten utav alla bilder men det är som liten sammanfattning utav kvällen i alla fall. Det kommer säkert komma några bilder här och några bilder där från balen så ah, men just nu så känner jag att det räcker med dom här bilderna i ett och samma inlägg! :) ♥

Dag 18- Min favorit mat

Ja jag får väl säga Thai mat då! För jag kan verkligen inte få nog utav det, det är verkligen det bästa som finns. Att vara i Thailand och få äta hur mycket Thaimat som helst är liksom som en dröm för mig. Minns när vi var där i februari i två veckor, åt thaimat till lunch och middag varje dag i två veckor haha! ♥
Me and my darling på balen ♥

Dag 17-Nästa gång jag ska åka utomlans vill jag åka till

Det finns SÅ många länder jag vill besöka innan jag dör så jag kan omöjligt bara säga ett land! Fast just NU så är jag jättesugen på att åka till någon storstad istället för till en turistort där man ligger och solar och badar hela dagarna. Visst det skulle ju också vara skönt men jag har aldrig varit i någon storstad som t ex Paris, London, New york, Los angeles, Las vegas osvosv förut så det är nånting jag verkligen skulle vilja göra.
Så om någon vill bjuda mig på att tripp utomlands så ta mig till en storstad, gärna någon utav dom jag nämnde tidigare i texten!


Dag 16- Mina största lass

Ehm... jani, kanske det faktumet att jag är en shopaholic? För det är jag verkligen. Jag får ont i magen när jag är inne i H&M och ser massa snygga kläder som jag itne kan köpa, samma sak med Bikbok, som ett knivhugg i hjärtat är det! Haha. Mest så är det tröjor, linnen, toppar ah you name it som jag köper, men oftast överdelar. Jag älskar att köpa underkläder också men det gör jag inte speciellt ofta faktiskt.
Så ja, mitt shopping beroende är  min största lass!

Så det så!

PROM

Herregud säger jag bara! Lovar att igår var en utav dom bästa dagarna i mitt liv och jag kommer aldrig glömma den. Dansade som en galning hela kvällen och hade bara så sjukt kul verkligen. Obeskrivligt.
Det började med raggarbilskarevan (stavning) där jag åkte i en raggarbil med Jonna, Joel, Florian och Max, det var hur mäktigt som helst när alla tio bilarna åkte på rad och dunkade musik på högsa volym. När vi kom fram till Tullgarn så vart det fotografering och välkomstdrink och lite mer fotografering hehe. Därefter gick vi heeeela vägen till orangeriet, jag trodde mina fötter skulle gå av för att jag hade så ont! När vi kom fram till orangeriet så blev vi serverade en trerätters middag om var helt okej. Efter middagen så gick vi tillbaka till stallet och då var det feeeest! Dansade i princip konstant om jag inte var ute för att ta frisk luft, hämta dricka eller gå på toa.
Tycker verkligen att kvällen var jättelyckad och den fick ett mysigt avslut med alla alla satt ute med varsin filt och pratade.

Så tacka alla nior för en underbar och skit rolig kväll, ett minne för livet verkligen ♥

Alla underbara nior ♥

Jag och Ebba ♥

Fler bilder kommer sen. Nu blir det fotbolls match. Vi hörs i kväll!

Dag 15- Två saker jag inte skulle klara mig utan

Det är är en väldigt svår fråga för mig faktiskt... Två saker som jag dock vet att jag skulle klara mig utan är datan och teven. Men två saker som jag inte skulle klara mig utan är lite svårare...
Jag själv kanske inte tycker att det här stämmer in på mig så himla mycket men jag tror att det är flera andra som kanske tycker det. Så dom två sakerna som jag inte skulle kunna klara mig utan är min mobil och energidricka! Haha, ja där ser man.

Min bebbis! ♥

Och min drog ♥

RSS 2.0