Dag 17 - detta ångrar jag

Det är klart att jag har gjort dumma saker och sånt som jag inte borde ha gjort, eller kanske sagt. Men egentligen så kan jag inte säga att jag ångrar nånting. För man lär sig av sina misstag. Om jag aldrig hade gjort några utav dom misstagen jag gjort så hade jag inte vetat det jag vet nu och kunnat det jag kan nu. Jag hade helt enkelt inte varit så som jag faktiskt är nu ifall jag inte gjort misstag som jag då under en tid efteråt ångrade.
Men jag är inte den personen som väljer att ångra massa saker, jag tar hellre lärdom utav det så att jag inte gör om det igen.
Och jag kan ju säga att jag hellre ångrar jag någonting jag faktiskt gjorde än någnting som jag inte gjorde...


Dag 16 - en resa jag aldrig glömmer

Jag kommer aldrig glömma någon utav dom resorna jag gjort de senaste åren. Thailand, Spanien, Turkiet, Grekland, Öland, Göteborg, Danmark...


Turkiet 2007

Thailand 2008

Danmark 2009

Öland 2009

Spanien 2010

Turkiet 2011

Bilder från några utav alla resor som jag gjort och aldrig kommer glömma ♥

Dag 15 - en dålig vana

En dålig vana som jag har är att jag håller på och velar fram och tilbaka om vilka kläder jag ska ha på mig. Jag kan verkligen göra det huuur länge som helst.
Det kan till och med vara så ibland att jag har på mig ett par kläder och är nöjd med det, sen kommer jag ihåg att jag har en annan tröja i garderoben och att den kanske skulle passa bättre och då måste jag såklart testa vad som passar bäst och sedan kan jag inte välja vilken utav dom jag ska ha... Så typiskt mig alltså.
Samma sak med att jag klagar på att jag inte har nånting att ha på mig när jag har en hel garderob full med kläder. Men så är väl dom flesta tjejerna, eller?

Dag 14 - min drömkille

Det blev nåt fel på min blogg för det här inlägget skulle egentligen komma upp på dagen men märkte nu att den aldrig gjorde det. Sorry för det!

Oj alltså jag har inga direkta krav på hur en kille ska se ut eller så och jag har ingen direkt bild i huvudet på hur jag vill att min framtida man ska se ut, och det absolut sista jag gör är att gå efter utseéndet. Men jag kan ju nämna dom sakerna som jag märker att jag "dras" till och som är ett plus så att säga.

♥ Killar med brunt eller mörkt hår (gärna bruna eller mörk gröna ögon också hehe).
♥ Killar som får mig att skratta.
♥ Killar som får mig att känna mig bekväm i deras närvaro.
♥ Killar som är gulliga (:$)
♥ Killar som faktiskt vågar vara sig själv och inte tror sig och stöddar sig mot allt och alla (det är bara otroligt irriterande)
♥ Killar som inte vill förändra mig utan vill ha mig så som jag är och inte heller försöker få mig att ändra åsikter om folk eller saker utan helt enkelt accepterar att jag har dom åsikter jag har och älskar mig för dom.

Ja jag kommer inte på nånting mer hehe...
Nu ska jag baka cupcakes! Hittade bloggen som jag skrev om tidigare idag och den heter http://muzicmecupcake.blogg.se/.


Bild från we♥it

Dag 13 - 3 saker ni inte visste om mig

Okej det här kommer vara väldigt tråkiga saker som dom flesta som känner mig redan vet för jag kommer inte på några bättre men det finns såna saker som kanske skulle vara intressantare som ni inte vet om mig men ja det finns en anledning till varför det är så att alla inte vet det om mig...

- Jag hatar ost, förutom smält och riven och ibland hushållsost när jag känner för det.
- Jag hatar att behöva välja och bestämma mellan olika saker. T ex vilken film man ska kolla på, vad jag vill ha för mat m.m
- Jag drömmer varje natt, oftast konstiga eller jobbiga drömmar.


Dag 12 - 3 dåliga sidor hos mig själv

Hmm... Att jag är så självkritisk eller hur man ska säga.  Att jag liksom sätter så stor press på mig själv och sen ifall jag inte klarar det så blir jag super besviken, typ så.
Att jag inte kan lita på folk. Det kan vara både en bra sak och en dålig sak egentligen men mest är det väl en dålig sak. Jag har jättesvårt att lita på folk för att det är så många som har svikit och gått bakom min rygg och ljugit om/för mig så många gånger.
Att jag tar tusen år på mig att hitta kläder att ha på mig haha.


Dag 11 - kärleken just nu

Jadu jag är ganska nybliven singel och icke sökande.
Jag är nöjd med hur jag har det för tillfället. Det ger mig mer tid att fokusera på mig själv och på skolan vilket är det jag vill just nu. Jaa... jag har väl inte mycket mer att säga om "kärleken just nu".
Jag älskar kärleken och den kan vara jäkligt fin och underbar samtidigt som den kan slita än i stycken.
Men alla hittar sin "the one" nångång i livet! ♥


"You never find the right person
if you don't let go of the wrong one"

Dag 10 - Bilder på mig från förr

BILDBOMB!

2007:

2008:

Jag testar mössa och jag som Lucia! hehe

2009:

skoooolan

Den här är tagen den dan då jag och min första kille gjorde slut hahah x)

Öland ♥

2010:

 

Sådärja. Det vart en hel del bilder. I hope you enjoyed it! ♥


Dag 9 - det här får mig att må bra

Hmmm... T ex:
♥ Familjen
♥ Vännerna
♥ Att få simma
♥ När nya och roliga saker händer
♥ Att få resa och/eller uppleva nya saker och ställen
♥ Djur

Dag 8 - det här får mig att gråta

Jag kan börja gråta utav sorgliga filmer.
Jag kan börja gråta utav att jag är så arg.
Jag kan börja gråta utav att jag är så frustrerad och förvirrad
Jag kan börja gråta utav att jag blivit sårad utav någon som jag trodde jag kunde lita på.
Jag kan börja gråta när det blir för mycket så att "känslobubblan" bara blir större och större och tillslut spricker
Jag kan börja gråta utav att någon annan som jag bryr mig om har det jobbigt, svårt.
Jag kan börja gråta utav att någon jag bryr mig om gråter.
Jag kan börja gråta utav att jag saknar någon eller något.
Jag kan börja gråta utav att jag blir jävligt besviken på mig själv.

Hmm ja det är nog det. Nu kanske några av er tänker att jag kan börjar gråta utav smärta och visst kan jag det men det händer faktiskt inte ofta att jag gråter för att jag har ont. Bara när jag har jävligt ont. T ex ibland när jag har världensultraenormainihelvetes m-värk och verkligen ingenting hjälper. Då blir jag frustrerad också så ah... Den senaste gången jag stukade foten så grät jag inte, när jag fick fyra sprickor i foten så grät jag inte (jag bet ihop och fortsatte gå sen när jag tog av mig skon och såg att min fot var helt blå med en enorm bula på så började jag skratta :$).


bild från weheartit

Dag 7 - mina närmsta vänner


Joel, Jonna, Fia, Petra & Kickan.
My screwed up friends!

Hehe nej men det här är dom som jag umgås och pratar med mest. Den som jag anser står mig absolut närmast måste faktiskt vara Joel. Varför? Jo för att jag känt han i hmm.. 10 år nu och han har alltid funnits där och jag har fortfarande dåligt samvete över att jag ärligt bettet mig som skit mot honom under en period... han har hjälp mig så jävla mycket på sistone när jag mått skit och han har verkligen sagt dom rätta sakerna som jag behövt höra då...
Jag menar absolut inte att ni andra inte står mig nära eller att jag bryr mig mindre om er på något sätt, för så är det verkligen inte. Men ni vet hur jag menar. Jag älskar alla mina konstiga, flummiga, sjuka och roliga vänner lika mycket! ♥

Dag 5 - det här hade jag på mig idag



(Mina favorit) Jeans - MQ
Linne - H&M
Tröja - Bikbok
Halsband - Guldfynd

Dag 6 - något jag saknar

Jag gör så att jag tar dag 6 idag och så tar jag dag 5 i morgon för i dag 5 så ska jag visa vad jag har för kläder på mig och eftersom att jag bara varit på akuten idag så har jag liksom haft mjukis kläder på mig och det är inte speciellt roligt att visa upp så jag tänkte att jag kunde byta plats på dom här två dagarna.

Jag saknar sommaren och värmen!
Om 23 dagar så får jag åka till Thailand där det är väldigt varmt och det kommer bli så skönt! Men jag saknar ändå svenska sommaren och våren på ett sätt. Att kunna sitta ute i en bänk på rasterna i skolan istället för att sitta inne med en tjocktröja och ändå frysa arslet av sig. Och jag saknar/längtar till sommarlovet något otroligt mycket! Alla sköna, varma sommarkvällar och att bara ligga och lata sig vid poolen.


Bild 1 & 2 är från sommaren 2011 och bild 3 är från 2010! ♥

Dag 4 - min favoritplats

Min favoritplats måste nog vara på våran terass på somrarna. Att ligga i en solstol brevid poolen och sola, läsa någon bok eller tidning och med en kall dricka och veta att det bara är att hoppa i poolen när det blir för varmt. Älskar det! Det är där jag spenderar dom flesta sommardagarna när det är fint väder hehe.

Andra favoritplatser är min säng, Turkiet, Thailand och hemma hos farmor och farfar :D ♥


Dom här bilderna är tagna förra sommaren :) ♥

Dag 3 - min favoritsport

Hehe svaret på den här frågan är väl ganska uppenbar?

Men ah, simning är min favoritsport! Jag började i simning i september 2011 tror jag att det var och har gått där sen dess. Förutom under den tiden som jag hoppade på kryckor och juluppehållet då. Jag har träning två gånger i veckan, vilket jag tycker är lagom. Jaa vad finns det mer att säga..? Kanske anledningen till att jag började: Jag hade i flera år velat gå på någon sport men aldrig riktigt tagit tag i det bara eller hittat någon sport som jag tyckt varit rolig. Jag har ju gått på fotboll men det var väl egentligen inte riktigt min grej. Men nu så har jag äntligen hittat "min grej" och det tycker jag är skit kul och skönt! Att äntligen få röra på sig och få träningsvärk och känna sig helt slut. Men även att märka skillnad på att man blir bättre, snabbare, bättre kondition osv. Så har jag aldrig haft det förut liksom.



Dag 2 - 3 saker jag är svag för

- När någon försöker ge mig dåligt samvete, som jag skrev i dag 1 så får jag väldigt lätt dåligt samvete. Det kan verkligen vara minsta lilla grej och jag får dåligt samvete även fast jag inte borde få det. Äver fast jag inte hade nånting med det att göra så kan jag få dåligt samvete.
- Smicker, fast det kan vara väldigt olika egentligen, ibland är jag "svag" för det och ibland tycker jag att det bara är jobbigt. Det kanske låter lite konstigt... Det beror på vilket sätt man gör det och vem som gör det antar jag.
- Toppar, jag menar alltså tröjor, jag har allderles för många tröjor i min garderob och jag köper bara fler och fler när jag är på stan hehe!



Dag 1 - beskriv dig själv med 3 ord

♦ Omtänksam
♦ Envis
♦ Positiv

Det är vad jag tycker i alla fall. Håller ni med? (:
Jag tycker att jag är omtänksam för jag har en tendes att tänka på andra före mig själv vilket inte alltid är så bra, och jag vill det bästa för folk som jag bryr mig om och vill verkligen hjälpa dom så gott jag kan. Sen får jag dåligt samvete väldigt lätt. Jag har svårt för att inte bry mig helt enkelt.
Envis har jag nog varit hela mitt liv haha! Vet jag att jag har rätt så ger jag mig inte förrän alla håller med mig, och tycker jag nånting så tycker jag det oavsett hur mycket någon försöker få mig att tycka annorlund osv.
Positiv kanske jag inte alltid är men för det mesta tycker jag. Jag försöker att se det positiva i situationer liksom.

Dag 28 - mål du har det här året

Det är dom målen som jag hade som nyårslöften. Kan ju skriva dom en gång till då.

  • Inte ha ett enda G i slutbetygen
  • Ha minst 300 p i slutbetyg
  • Komma in på det gymnasiet jag vill
  • Satsa hårt och bli bättre på simningen
  • Få bra kondition
  • hålla mig borta från godis & sånt (någon gång ibland är okej)
  • Göra allt jag vill göra, inte låta någon bestämma för mig.


Ny lista

Eftersom att det bara är några dagar kvar på den här "dag listan" jag håller på med nu så knåpade jag ihop en ny. Hade flera listor som jag valde ut frågor ur och gjorde till en lista. Lättast och roligast så. Då får man välja själv lite vad man ska svara på och då slipper jag svara på samma fråga två gånger också.
Här kommer listan i alla fall...

Dag 1 - beskriv dig själv med 3 ord
Dag 2 - 3 saker jag är svag för

Dag 3 - min favoritsport
Dag 4 - min favoritplats

Dag 5 - det här hade jag på mig idag
Dag 6 - något jag saknar
Dag 7 - mina närmsta vänner
Dag 8 - det här får mig att gråta

Dag 9 - det här får mig att må bra
Dag 10 - Bilder på mig från förr
Dag 11 - kärleken just nu

Dag 12 -
3 dåliga sidor hos mig själv
Dag 13 - 3 saker ni inte visste om mig
Dag 14 - min drömkille

Dag 15 - en dålig vana
Dag 16 - en resa jag aldrig glömmer

Dag 17 - detta ångrar jag
Dag 18 - detta är jag stolt över
Dag 19 - min favoritsak
Dag 20 - hur det går för mig i skolan


Vad tycker ni? (:
Nej nu ska jag ner och äta mammas lasagne, mums!

Dag 27 - Din tro

Kan ju börja med att säga att jag inte tror på gud. Jag tror inte på att Adam & Eva och Jesus har funnits.
För om gud hade funnits så hade det inte varit såhär i världen, eller så finns han men är hemsk som låter all skit hända. Och dom som säger att det är utmaningar i livet och att man ska lära sig av allt och bla bla bla, hur fan kan man lära sig av att bli brutalt våldtagen när man är typ tolv år? Hur kan man lära sig av att bli tvingad att döda människor när man är sex år? Hur kan man lära sig av att se sina föräldrar bli brutalt mördade? Och dom som dör av svält när dom är två/tre år, vad finns det för dom att lära sig, dom dör ju? Alla får tro vad dom vill men jag tror inte på gud.

Och vad jag tror händer efter döden är jag inte säker på. Jag vet att jag inte tror på att allting bara tar slut, att allting bara blir svart. Det är omöjligt för mig att tänka att det skulle vara så. För då skulle allt vi gör nu i livet vara i onödan, då skulle det inte spela någon roll... Kanske hamnar man i himlen och vakar över dom man älskar, kanske återföds man som en annan person, jag vet inte. Men det kan inte bara ta slut...


Kanske blir vi änglar?

Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt

Att allting blir bra i slutändan!
Att alla mina nära och kära har det bra. Att allt kommer gå bra för mig i framtiden och inte åt pipsvängen (haha 'pipsvängen').

Jag vill bara ha det bra och att dom i min närhet har det bra. Det är ju då man mår bäst, när dom man älskar och bryr sig mest om mår bra och är lyckliga? Så har det alltid varit för mig i alla fall! ♥

Bild från weheartit.com

Dag 25 - Vad ska du göra 2012?

  • Åka till Thailand
  • Fylla år på riktigt! 16 (4) år!
  • Börja övningsköra
  • Gå på bal
  • Gå ut nian
  • Börja på gymnasiet

Hmm... fler "stora" saker kommer jag faktiskt inte på.

Bara njuta av livet, umgås med vänner, träna, ha kul, göra det jag vill göra!


Dag 24 - Vad du har gjort idag, och hur dagen har varit

Hittills så har jag inte hunnit göra så mycket mer än att vara i skolan och en stund hemma.
I skolan så följde vi schemat som vanligt med det var ändå en chill dag. För varken eleverna eller lärarna orkade göra nånting direkt haha. Jaa, finns väl inte så mycket mer att säga om skolan. Juste! Vi kommer få en ny svenska lärare och det är inte Eva Holst!! Lycka! Utan 9:2 fick henne istället haha... tycker nästan lite synd om dom, men bara nästan. När jag kom hem så åt jag tacogratäng, mums! Sen har jag typ inte gjort nånting mer.

Min dag har hittills varit bra. Även fast jag varit trött och frysit och varit lite småhungrig hela tiden (förutom nu då) så har den varit okej. Känns bra på nåt sätt att komma tillbaka till gamla rutiner. Och tanken på att det här är min sista termin i nian och hölöskolan gör att allt faktiskt känns mycket lättare, skönare!


Bilden har verkligen ingenting att göra
med inlägget. Tyckte bara att den var
så gullig och tyckte så synd om haren/
kaninen, hehe ♥

Dag 23 - Tre plagg du ofta bär



Ja det är då min nya stickade tröja från bikbok, mina favorit jeans och en gammal tröja från bikbok.
Den nya tröjan har jag inte hunnit använda så många gånger eftersom att jag inte har haft den länge men jag vet att jag kommer använda den mycket i framtiden för jag tycker att den är jättefin. Jeansen har jag ju redan skrivit om förut och tröjan också tror jag? Men i alla fall den är ganska gammal, tror jag köpte den i våras och har använt den väldigt flitigt ända sen dess! (:


Dag 22 - Något pinsamt du gjort

Alltås man gör ju pinsamma saker hela tiden egentligen. Fast jag brukar inte bry mig så mycket om det egentligen haha.

Men jag har en pinsam "incident" som jag kan berätta om...
Vi har ett café i skolan och när jag satt inne i själva cafét (där inne där man står och säljer) så vinkade en tjejkompis till mig, och då fick jag utav nån dum anledning för mig att vinka tillbaka fast lite "flörtaktigt" samtidigt som jag sa hej. Ni vet hur jag menar med flörtaktigt. Alla vet väl hur man vinkar på ett flörtigt sätt. Men i alla fall, just då när jag vinkar tillbaka så går min NO lärare Pontus förbi och självklart så tror han att det är honom jag vinkar till så han kollar på mig med en förvirrad blick och sen säger han "ja.. hej hej" och vinkar tillbaka.
Och ja jag ville sjunka genom marken. Usch vad jag skämdes hahaha. Tänkt att en lärare trodde att jag flörtade med honom när jag bara skulle skoja med en polare. Jag vet inte om ni tycker att det låter ett dugg pinsamt men för mig så var det verkligen det! Men för alla andra så verkade det vara väldigt kul x)

Dag 19 - En bild som gör dig glad

Bara en? Det är ju orättvist tycker jag... Men okej, då väljer jag den här:


Jag tycker att den är så gullig, jag menar kolla på Simba liksom?! Han var så gullig som valp, eller han var alltid gullig men lite extra när han var liten. Blir glad av att se den på han och mig helt enkelt. Får mig att tänka tillbaka till då. ♥

Dag 18 - Varför du startade din blogg

Jag startade min blogg för att jag kände att jag behövde få skriva av mig, för att jag hade saknat skrivandet och för att jag bloggade förut men la sedan av med det så jag tänkte att jag skulle ge det en ny chans. För jag tycker ändå att det är kul att blogga! (:

Ja det finns väl inte så mycket mer att säga om det ♥

Dag 17 - En favorit film

Okej, såhär är det... Jag älskar att kolla på film och jag älskar skräckfilmer. Det fanns en tid då jag kollade på minst en ny film varje dag haha.
Så nu tror ni säkert att det är en skräckfilm som är min favorit film men så är det faktiskt inte, för egentligen så finns det inga skräckfilmer som verkligen är helt otroligt bra. Eller enligt mig så finns det inte. Om det är någon som anser att en skräckfilm är det så får den personen gärna skriva namnet på den filmen i en kommentar så ska jag se till att kolla på den.

Men nu ska jag komma till saken...
Min favorit film är Titanic! Jag vet inte hur många gånger jag har sett den men ändå gråter jag varje gång. Den är så fin och underbar och ja man vill verkligen tro att det har hänt på riktigt, att dom två personerna har funnits. Jag kan liksom bli tårögd bara jag tänker på secenen då Rose släpper ner Jack i vattnet när han är död. Eller när hon hoppar tillbaka till fartyget när hon redan sitter på livbåten och han tar emot henne och kramar henne och kysser henne. Och låten My heart will go on ska vi inte ens prata om haha.

Och när den här scenen kommer så sitter jag oftast med tårar i ögonen och har världens största leende på läpparna hehe :$

Vilken är eran favorit film? (:

Dag 16 - En gammal bild av dig.



Den här bilden är tagen på mig 2005. Då var jag nio år.
Om ni kollar högst upp till höger på bilden så ser ni en liten, liten bit utav en hamster bur. Där hade jag min älskade hamster Oscar hehe. Jag tyckte om honom jättemycket och han blev väldigt gammal för att vara en hamster. Jag tror han blev ett år äldre än vad hamstrar brukar bli och det är mycket.
Och ifall ni kollar noga vad som ligger brevid mig i sängen till höger om mig så ser ni att det är ett Ior gossedjur, och honom har jag fortfarande kvar, han ligger ibland i min säng och ibland i min fotölj hehe, mitt favoritgossedjur (:

Dag 15 - Dina rädslor

Nånting som jag verkligen hatar otroligt mycket och är skit rädd för är ormar!
Alltså det finns knappt nånting värre. Det räcker med att jag sitter i tv soffan hemma och kollar på animal planet och det kommer klipp på ormar så ryser jag till och börjar nästan må illa. Några utav mina värsta och jobbigaste mardrömmar har haft med ormar att göra. Nej usch, hatar dom. Förstår dock inte hur jag kunnat sova i samma rum som en orm jättemånga gånger, jag slutade väl tänka på det till slut hehe. Men nej, ormar är det djuret som jag verkligen inte klarar av alltså. Inte ens kopparormar/ödlor :$

Bara att kolla på den här bilden när jag sökte efter den och skulle ladda upp den fick mig att rysa och skaka...

Men sen har jag även en annan rädsla... En rädsla som jag haft enda sen jag var liten. Den är för mig egentligen värre än ormar. Det är att bli övergiven, att bli ensam och inte ha någon kvar i mitt liv. Att alla en dag när jag vaknar bara är borta ur mitt liv. Det är nog den värsta jag kan tänka mig. Därför är det svårt för mig att både komma folk nära och att släppa taget om folk. För ifall jag inte låter en person komma mig nära så kan jag inte förlora den personen heller, och ifall jag förlorar en person ur mitt liv så tänker jag att det är en person närmare till att jag är ensam... Jobbiga tankar, I know.

Ja det är mina rädslor här i livet.
Någon som kanske känner igen sig lite?



RSS 2.0